< Tilbage

Flotte bokse til projekt i Roskilde07-06-2016 - 14:56

Walber Equestrian har leveret elegante og enkle bokse i rustfrit stål til et projekt ved Roskilde

Et godt samarbejde med Bundgaard Byg A/S har resulteret i en super flot og enkel stald med kvalitet og funktionalitet i højsædet.

Den lille stald rummer alt hvad der hører til et moderne hestehold og giver med de 6 store bokse på hver især 20m2, et dejligt hjem til hestene.

Laake Equestrian Systems har leveret boksene, som i det rustfri og glasblæste stål kombineret med de mørke og næsten 4cm tykke bambusplanker, giver stalden et eksklusivt look.
Det rustfri stål garanterer en varigt smuk overflade og lang levetid i mange, mange år.

Boksmodellen der hedder "Rossi Classic" er med skydedør og luge i døren.
Som alle Laakes bokse hedder afstanden mellem tremmerne 50mm, som betyder at hestene ikke kan sparke en hov mellem dem. Tremmerne er 26,9mm i diameter tremmevæggen hele 3/4tommer kraftig.
Tremmerne er i øvrigt trykstanset som udover at give en super flot finish uden svejsning, er betydeligt mere solidt end svejsede tremmer.
Boksenes unikke design har ingen kanter som hestene kan komme til skade på og selv de overliggende firkantprofiler er afsluttet med et solidt og rundt rør, så der heller ikke her er kanter hestene kan komme i kontakt med.
Gennemgangshøjden i den 140cm brede døråbning er hele 240cm, så både mennesker og heste kan passere sikkert uden fare for at blive klemt eller ramme køreskinnen med hovedet.

Sikkerhed og et hestevenligt design, er blandt nøgleordene ved staldinventar fra Laake!

Vi ønsker bygherre tillykke med det flotte projekt og god fornøjelse med stalden fremover!

< Tilbage